Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καθαρισμός βυθού στον Κάλαμο στις 10 Ιουνίου


To Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια της εκστρατείας εθελοντικών δράσεων «Φωνή Βυθού» διοργανώνει καθαρισμό βυθού στην μαρίνα Καλάμου (Παραλία Αγ. Αποστόλων) την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει η οργάνωση είναι  να πραγματοποιήσει μια σειρά δράσεων στο μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής της Αττικής και να συμβάλει με τον τρόπο της στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα ρύπανσης και μόλυνσης.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Ωρωπού όπου προθυμοποιήθηκε να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των εθελοντών, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό τις δεδομένες εποχές.

Οι εθελοντές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την οργάνωσή μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ydronaftes.gr, ή στο τηλέφωνο 6978727383 μέχρι και την Παρασκευή 1η Ιουνίου, έτσι ώστε να οργανωθούν οι μετακινήσεις.

Η συγκέντρωση των αυτοδυτών και των εθελοντών επιφανείας θα γίνει στην μαρίνα Καλάμου (Παραλία Αγίων Αποστόλων), την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, στις 11.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου